2014-08-22 10:34:29• hírek • Blikk.hu

Ellenfelekből lett szerelmespár

A legutóbbi X-Faktor idején még ellenfelek voltak, most viszont már egy párt alkot Péterffy Lili és a ByTheWay egyik szépfiúja, Ya Ou.

A lányok kedvence sohasem verte nagydobra szerelmi életét, csupán annyit lehetett tudni korábbi kapcsolatáról, hogy van egy titokzatos lány, aki hosszú ideje mellette van, de akinek kilétét sosem fedte fel. Akkor még úgy tűnt, harmonikus a pár kapcsolata, mindaddig, amíg alig pár hete Yang Ou fájdalmas szakításáról nem mesélt a Reflektor stábjának. Ahogy a volt barátnőt, így őt is megviselte kapcsolatuk lezárása, ami békésen zajlott.

– Betáblázom az egész hetemet, különböző órákra járok, fakultatív programokat szervezek, és már több időm van az edzésekre is. Muszáj palástolnia az embernek azt, amit érez, főleg ha fellépései és megjelenései vannak. Ezért láthatják úgy, hogy jobban viselem ezt a szakítást, mint kellene – nyilatkozta akkor, habár arra az énekes nem tért ki, mi vezetett a hosszú ideje tartó kapcsolat végéhez. Talán a sok munka, az állandó fellépések, riportok, fotózások? Vagy a féltékenység miatt lett vége, hiszen köztudott, hogy lányok ezrei rajonganak a ByTheWayes-fiúkért. Vagy talán épp egy harmadik felbukkanása okozott problémákat kettejük között?

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: